Radionica kuhanja: Elixir – Art of raw

1

Zapravo i nije baš adekvatan naslov s obzirom da kuhanja baš i nema.

Ova priča smjestila se na adresi Ribnjak 8 gdje se nalazi raw food club – Elixir – Art of raw food. Odgovorni krivci za to su Lena i Darko Jurić, bračni par koji se zaljubio u prehrambeno-životni stil baziran na sirovoj hrani.

2

Darko i Lena vode restoran, autori su kuharice pod nazivom Snaga sirovog, a ograniziraju i radionice na kojima prezentiraju svoje stečeno iskustvo i znanje na temu pripreme sirovih jela. Jedan ciklus obično se sastoji od 4 zasebne radionice.

3

Prva radionica je uvodna i upoznat će vas s temeljima ove prehrambene filozofije. U teorijskom dijelu radionice saznat ćete što je raw food, njegove prednosti, što je npr. dehidrator, koja su vam kuhinjska pomagala nužna itd.

4

A zatim, budimo iskreni, the fun part – demonstracija pripreme jela. Počinje se s jednostavnijim obrocima kao što su npr. smoothies, ali tijekom radionica naučit ćete raditi i složenija jela poput nekih koje možete probati u njihovom restoranu. I vjerujte mi, nećete ostati gladni.

6Čips od kelja

7Sushi

8Sirovi krekeri, francuska salata i hummus

Jedan ciklus je upravo u tijeku pa se već ove subote možete priključiti ako ima slobodnih mjesta s obzirom da je broj sudionika ograničen.

Sve informacije možete saznati ovdje:

Elixir – Art of raw food
Ribnjak 8, 10 000 Zagreb
Facebook
http://www.artofrawfood.com
info@artofrawfood.com
091 164 1485

Leave a Reply